Konzervgyártó - 2021 képzés (részszakma)

Konzervgyártó képzés adatai

  • Ágazat megnevezése: Élelmiszeripar
  • Részszakma megnevezése: Konzervgyártó
  • Részszakma órakerete: 320
  • Részszakma Európai Képesítési Keretrendszer (EKK) szerinti szintje: 3
  • Részszakma Magyar Képesítési Keretrendszer (MKK) szerinti szintje: 3
  • Részszakma Digitális Kompetencia Keretrendszer (DKK) szerinti szintje: 3
  • Szeretnél értesítést kapni hol és mikor indul a(z) Konzervgyártó - 2021 tanfolyam, képzés?

    Kedves Érdeklődő! Az alábbi adatok megadásával próbáljuk az Önnek legmegfelelőbb tanfolyamot, képzést, képző intézményt megtalálni!

  • Konzervgyártó képzés munkaterülete

  • A  részszakképesítéssel  rendelkező  irányítással  alapanyagokat  (zöldség,  gyümölcs)  vesz  át,  tisztít, kezel, minőségét ellenőrzi, tárol, előkészítő műveleteket végez  (válogat, mos, osztályoz, hámoz, magoz),  jellegformáló műveletet  hajt  végre  (anyagokat  aprít  szabályos  alakra  vagy  szabálytalan alakra), kever, előfőz, nyersanyagot főz, előhűti a terméket, töltőberendezést működtet, hőelvonással tartósított termékek készítésében közreműködik. A technológiai berendezéseket üzemelteti, melléktermékeket, hulladékokat kezel. Alapszintű adminisztrációs munkát végez. A munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartja.

  • Konzervgyártó képzés legjellemzőbb FEOR szám

  • Részszakma megnevezése

    FEOR-szám

    FEOR megnevezése

    Konzervgyártó

    -

    -

  • Konzervgyártó képzés megkezdésének feltételei:

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges

K Kapcsolódó szakmák


Az oldalon található adatok tájékoztató jellegűek, a szakképesítések hatályos és a már hatályát vesztett szakmai és vizsga követelményeit kiadó rendeletekről az alábbi hivatalos forrásokból tájékozódhat:
www.magyarorszag.hu
www.nive.hu