Programozó tanfolyam

A Programozás alapjai tanfolyamot a programozással megismerkedni vágyóknak ajánljuk, akik szeretnének iránymutatást kapni a kezdeti lépésekben, a nyelvválasztásban, illetve szeretnének a munkaerőpiac igényeiről tájékozódni (melyek a legkeresettebb nyelvek, milyen technológiákat kell megismerni a sikeres elhelyezkedéshez stb.).
A Java jelen van minden platformon az asztali számítógépektől a szervereken át a mobilkészülékekig, így a Java programozó tanfolyam elvégzése után képes lesz olyan összetett alkalmazások készítésére, amik mindezen eszközök képességeit kiaknázva mindig a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtják, legyen az egy ügyviteli rendszer, vagy egy új közönségkedvenc játék.

A C# tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a .NET-ben történő alkalmazásfejlesztéssel. A tanfolyam során megismerkedünk a C# programozási nyelv eszközeivel és az objektum-orientált fejlesztés sajátosságaival, valamint a hatékony .NET alapú, Visual Studio-ban történő fejlesztéssel.

Mindenkinek ajánljuk az OKJ-s Szoftverfejlesztő tanfolyamot, aki szeretne a programozással, annak lépéseivel, a szoftvertervezéssel, és más, a szoftverek fejlesztésével kapcsolatos témában ismereteket szerezni.
Aki sikeresen teljesíti a tanfolyamot képes lesz egy tetszőleges szoftvert megtervezni és előállítani, illetve különböző szoftverfejlesztő cégeknél munkához jutni.

Vissza az összes IT tanfolyamhoz