OKJ tanfolyam

Az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) azokat a szakképesítéseket tartalmazza, melyeket Magyarországon hivatalosan meg lehet szerezni. 2016. szeptember 1-jétől megújult a képzési jegyzék.

Mindenkinek ajánljuk az OKJ-s Szoftverfejlesztő tanfolyamot, aki szeretne a programozással, annak lépéseivel, a szoftvertervezéssel, és más, a szoftverek fejlesztésével kapcsolatos témában ismereteket szerezni. Aki sikeresen teljesíti a tanfolyamot képes lesz egy tetszőleges szoftvert megtervezni és előállítani, illetve különböző szoftverfejlesztő cégeknél munkához jutni.

Az Informatikai rendszerüzemeltető tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtanulni a számítógépes hálózatok mûködését, szerverek konfigurálását. A tanfolyam elvégzése után képes lesz a képzésben résztvevő egy kisvállalati hálózat kiépítésére, munkaállomások és szerverek telepítésére.

A Számítógép-szerelő, karbantartó tanfolyam olyan személyek számára lehet hasznos, akik szeretnék megismerni a számítógépek pontos felépítését és mûködését. A gépek mûködése során fellépő hibákat saját maguk akarják elhárítani. Olyan helyen dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni, ahol a megszerzett ismeretek szükségesek.

Vissza az összes IT tanfolyamhoz