Facebook tanfolyamok

Használd a legnépszerûbb közösségi oldalt, tanuld meg a hirdetéskezelési rendszerét, és népszerûsítsd vállalkozásodat!

Facebook tanfolyamok

Facebook tanfolyamok - RUANDER Oktatóközpont

Kifejezetten olyan lehetőségekről lesz szó, melyek használatával tûhegy pontossággal értékesíthetsz! Vajon melyik célközönség hozza a legjobb eredményeket a kampányaid során?
Webhelylátogatók? Facebook oldal látogatóid vagy a videó megtekintőid? Megtudhatod te is, ha használod ezeket a beállításokat. Az egyéni célközönség használata az egyik legjobb eszköz lesz Facebook marketinged során. Itt a helyed, ha Facebook hirdetések terén is tartani szeretnéd a lépést!

Ha szeretnéd megtanulni, válassz csoportjaink közül!

Facebook tanfolyamok - RUANDER Oktatóközpont

Facebook hirdetési rendszere sok lehetőséget kínál, melyek ismeretével többé nem ülsz majd értetlenül a feleslegesen elköltött összegek felett. Ismerd meg a Facebook Vállalkozói fiók mûködését, népszerûsítsd vállalkozásod, és szolgáltatásaidat a potenciális célközönségednek! Együtt, lépésről lépésre hozzuk létre az első önálló hirdetésedet, amivel célba ér majd az üzeneted! Itt a helyed, ha ismerkedsz a Facebook hirdetéskezelővel! Általánosságok nélkül, konkrét példákon keresztül ismered meg a hirdetési rendszert. Lépésről lépésre vesszük át a beállításokat, célzásokat. Olyan praktikákat osztunk meg veled, amit ügynökségek alkalmaznak.

Ha szeretnéd megtanulni, válassz csoportjaink közül!

Facebook tanfolyamok - RUANDER Oktatóközpont

A közösségi média megjelenés napjainkban alap kérdés, ha marketingről van szó. Viszont egy jó ideje már nem elég csak jó bejegyzéseket kihelyezni a Facebook oldalunkon. Az üzemeltetők egyre drasztikusabban csökkentik a Facebook oldalak ingyenes (organikus) eléréseit, arra kényszerítve ezzel a márkákat, hogy fizetett hirdetésekkel maradjanak láthatóak célközönségük szemei előtt. Ideális kommunikációval, interakcióira késztető bejegyzésekkel, egyedi megjelenéssel, események és videók használatával javíthatunk az ingyenes eléréseken.

Ha szeretnéd megtanulni, válassz csoportjaink közül!

Vissza az összes Online Marketinghoz