Szakmacsoport szerint - Élelmiszeripar


Klikkelj a téged érdeklő képesítésre!



Hús- és baromfiipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Keveréktakarmány-gyártó (részszakképesítés)
Bolti hentes (részszakképesítés)
Bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Borász (részszakképesítés)
Csontozó munkás (részszakképesítés)
Cukor- és édesipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Édesipari termékgyártó (szakképesítés)
Élelmiszeripari analitikus technikus (szakképesítés)
Élelmiszeripari gépésztechnikus (szakképesítés)
Élelmiszeripari higiéniai és minőségbiztosítási munkatárs (részszakképesítés)
Élelmiszeripari laboráns (részszakképesítés)
Élelmiszeripari technikus (szakképesítés)
Erjedés- és üdítőitalipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Erjedés-és üdítőital-ipari termékgyártó (szakképesítés)
Falusi vendéglátó (részszakképesítés)
Gyümölcspálinka-gyártó (részszakképesítés)
Húskészítmény gyártó (részszakképesítés)
Hűtőipari munkás (részszakképesítés)
Keksz- és ostyagyártó (részszakképesítés)
Kistermelői élelmiszerelőállító (részszakképesítés)
Kistermelői élelmiszerelőállító, falusi vendéglátó (szakképesítés)
Konzervgyártó (részszakképesítés)
Malom- és keveréktakarmány-ipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Mézeskalács-készítő (részszakképesítés)
Molnár (szakképesítés)
Pék (szakképesítés)
Sajtkészítő (részszakképesítés)
Savanyító (részszakképesítés)
Sommelier (szakképesítés-ráépülés)
Sörgyártó (részszakképesítés)
Speciális állatfeldolgozó (szakképesítés)
Sütő- és cukrászipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Sütőipari és gyorspékségi munkás (részszakképesítés)
Szikvízgyártó (részszakképesítés)
Szőlész-borász (szakképesítés)
Tartósítóipari szakmunkás (szakképesítés)
Tartósítóipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Tejipari szakmunkás (szakképesítés)
Tejipari szaktechnikus (szakképesítés-ráépülés)
Tejtermékgyártó (részszakképesítés)
Üdítőital-ipari termékgyártó (részszakképesítés)
Vágóhídi munkás (részszakképesítés)
Vincellér (részszakképesítés)
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó (részszakképesítés)