Magyar Rajzfilm Kft. logo

Magyar Rajzfilm Kft.


1035 Budapest, Kerék u. 80.
Telefon: +36-1-250-1355
www.magyarrajzfilm.hu/ - clarus-tax@t-online.hu


Az intézmény rövid bemutatása

A Magyar Rajzfilm Kft. a Pannónia Film Kft. munkásságát viszi tovább. Cégünk tagjai magyar és nemzetközi viszonylatban egyaránt gazdag rajzfilmes tapasztalatokkal rendelkeznek. Számos fesztiváldíj és nemzetközi viszonylatban is sikeres rajzfilmprodukció fűződik a nevünkhöz.

A magyar animáció jövőjéhez hozzátartozik a hozzáértő szakemberek képzése is. A rajzfilmkészítés komoly munka, egy egész estés filmet közel 30-40 ember készít átlagban 1,5 éven keresztül. Nagy fegyelmet, pontos munkát igényel.

A társaság fő tevékenységi köre a filmgyártás, filmforgalmazás.

2011-ben elkészült Jankovics Marcell: Az ember tragédiája c. filmje. Rajzfilmsorozat is készül stúdiónkban: Gyulai Líviusz: Egy komisz kölyök naplója c. sorozat, melyet a Magyar Televízió nagy sikerrel vetített. Rövid filmeket is készítünk.

A cég tevékenységi körébe bekerült az oktatás. Stúdiónkban olyan szakember képzés zajlik, ahol a résztvevők közvetlenül rendezőktől, mesterektől tanulhatják meg a  mozgókép- és animációkészítő szakmát.

Az okj képzések mellett intézményünk animációs felvételi előkészítőt tart. Továbbképzésünkön 3D számítógépes animációt tanulhatnak az érdeklődők.

Cégünk gondol a gyerekekre is, nekik a szünidőben rajzfilmes táborokat szervezünk, a tanévben pedig rajzfilmkészítő szakkört tartunk. Cégeknek a csapatépítő tréninget ajánljuk, ahol a résztvevők közösen rövid animációsfilm jelenetet készíthetnek.

A Magyar Rajzfilm Kft. részt vesz különböző rendezvényeken, ahol az animációs foglalkozásokat tartunk gyerekek és felnőttek részére.

Stúdiónkban szívesen látunk gyerek és felnőtt csoportokat, akik betekinthetnek a rajzfilmkészítés rejtelmeibe.

Szolgáltatásaink:

Magánszemélyeknek – felnőtteknek:

  • Mozgókép- és animációkészítő okj-s képzés E-000369/2014/A001.
  • Animációs filmkészítő tanfolyam
  • Felvételi előkészítő tanfolyam
  • Számítógépes továbbképzés (3D, 2D)
  • Előadások

Gyerekeknek:

  • Rajzfilmes szakkör
  • Rajzfilmes tábor
  • Előadások (gyerekcsoportok fogadása)

Cégeknek:

  • Csapatépítő tréning

Animációs foglalkozás cégeknek

Felvételi vizsga nincs. Korhatár nélkül várunk minden érdeklődőt.

Beiratkozás előtt betekinthet az aktuális képzésbe. Sikeres vizsga esetén államilag elismert (OKJ) szakmai bizonyítványt adunk.

Minőségi garancia az iskola több évtizedes oktatási tapasztalata, a tanárok animációs filmrendezők szakirányú diplomával.

Érdemes elvégezni tanfolyamunkat, mert a megszerzett tudást nemcsak rajzfilmkészítésnél, hanem grafikai tervezésnél, web-site szerkesztésnél, számítógépes játéktervezésnél, stb. hasznosíthatja.


Képzések:
3D számítógépes animáció képzés
Animációkészítő
Animációs filmkészítő
Felvételi előkészítő animáció szakra
Mozgókép- és animációkészítő